Do przygotowania naszych kaw uzywamy ziaren tylko wysokiej jakości pochodzących z Kenii i wysokogórskich upraw  Gwatemalii. Palimy kawe mocno na sposób wloski w naturalnym procesie bez aromatyzowania. Parzymy kawe tradycyjnie, w ekspresach wysokociśnieniowych manualnych. Mielimy tylko taka porcje ziarna jaka potrzebna jest do przygotowywanej wlasnie kawy aby wydobyc  caly aromat. Pieniste mleko otrzymujemy ubijając je recznie  goraca para wodna przy uzyciu steamer tipow. Nasza kawa Tribeca to zawsze twój " small personal ritual".

 

Kawy mrożone

Orzeźwiające i energetyzujące o każdej porzej dnia. Szeroki wybór, od klasycznego frozen latte do mrożonego latte z lodami waniliowymi, miodem i syropem z orzechów laskowych. Frappe latte i frappe mocha to propozycje dla wielbicieli kaw z bitą śmietaną.

Czekolady

Serwujemy najlepsze czekolady: włoskie, belgijskie, francuskie. Podawane z prawdziwą bitą śmietaną lub mleczną pianką rozpływają się w ustach. Dla koneserów wykwintne czekolady z dalszych stron świata.

Wypieki

Codziennie świeże wypieki. W menu obowiązkowe szalotka i sernik a także specjalność lokalu tort TriBeCa, zzłożony z warstw czekolady karmelowej, białej i mlecznej z biszkoptem i płatkami migdałów.

Catering

Obsługujemy małe i duże eventy. Nasza oferta obejmuje......